rba on itaste?
Results 1 to 9 of 9

Thread: rba on itaste?

  1. #1
    CaliVaper wackyduzit's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Carson
    Posts
    151

    rba on itaste?

    Just wondering if u can put a genesis style RBA on the itaste MVP?

  2. #2
    CaliVaper Elite hajimah's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Torrance/OC
    Posts
    819
    Quote Originally Posted by wackyduzit View Post
    Just wondering if u can put a genesis style RBA on the itaste MVP?
    you can i believe
    i'm not sure if mvp's have the short protection thing like provari does

    2.5PapsLux X Omega

    M.I.A.

    lazerrzzz pewpewpew
    im rarely around anymore



  3. #3
    Vape Noob
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Colton, CA
    Posts
    90
    I used rsst on on mvp before and it works alright.
    HAPPY VAPiNG!!!

  4. #4
    CaliVaper
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Alhambra/ SGV
    Posts
    162
    keep the resistance over 1.2 and it should be good. i believe its a 1.2ohm cut off.

  5. #5
    CaliVaper wackyduzit's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Carson
    Posts
    151
    Thanks for the info!

  6. #6
    CaliVaper wackyduzit's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Carson
    Posts
    151
    Quote Originally Posted by jiovape94 View Post
    I used rsst on on mvp before and it works alright.
    How many wraps on the rsst? Tried using an agat2 on it that read 1.6 ohms but when I pulsed it, no current was running through it.

  7. #7
    Vape Noob username_blank's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    46
    i'm using my igo-L on it and it vapes like a champ.
    yeah buddy.

  8. #8
    CaliVaper wackyduzit's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Carson
    Posts
    151
    Quote Originally Posted by username_blank View Post
    i'm using my igo-L on it and it vapes like a champ.
    I'm asking about GENESIS style rba's

  9. #9
    Vape Noob
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Colton, CA
    Posts
    90
    Quote Originally Posted by wackyduzit View Post
    How many wraps on the rsst? Tried using an agat2 on it that read 1.6 ohms but when I pulsed it, no current was running through it.
    I forgot but try 3-4, I used 30ga wire
    HAPPY VAPiNG!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •